Acer predstavil rady notebookov Aspire E a Aspire ES

Spoločnosť Acer okrem produktového radu Aspire V 15 predstavila aj ďalšie dvá s názvami Aspire E a Aspire ES. Ide o zariadenia, ktoré v sebe spájajú výkon, elegantnosť a vyhovejú aj nenáročným používateľom.

Aspire E

Tieto notebooky prídu na trh v pestrofarebných prevedeniach a rôznych veľkostiach – 14″, 15.6″ alebo 17.3″ displejom. Vzorkovanie na zadnom kryte a v spodnej časti pripomína textil. Tento vzhľad bol dosiahnutý úplne novým procesom 3D skenovania látok a jeho následného replikovania na povrch zariadenia. Vďaka výkonným čipom Intel Core piatej generácie a grafickým kartám NVIDIA GeForce 940M poskytujú notebooky veľmi vysoký výkonnostný  štandard. Poteší aj 16 GB kapacita operačnej pamäte RAM a uložisko s veľkosťou 2 TB HDD alebo 1 TB SSHD (hybridný disk). Zákazník si taktiež môže zvoliť grafickú kartu AMD Radeon R8 alebo R6.

Notebooky Aspire E sa začnú predávať už tento mesiac za cenu začínajúcu na hladine  439 €.

Aspire ES

Súvisiacie články

Tento rad notebookov je veľmi flexibilný, pretože ponúka zariadenia od veľkosti displeja 11.6″ do 17.3″. Ponúka používateľovi výkonnostné štandardy, ktoré potrebuje pri práci alebo zábave. Zariadenia sú osadené úspornými procesormi Intel Pentium/Celeron a operačnou pamäťou RAM až do kapacity 8 GB. Interné uložisko nezaostáva a ponúka zákazníkovi veľkosť až 1 TB. Výrobca taktiež ponúka možnosť implementácie DVD mechaniky na požiadanie.

Notebooky Aspire ES dorazia na trh v júni za cenu začínajúcu na 259 €.

Zdroj: Tlačová správa

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.