SoundCloud prichádza s oficiálnou aplikáciou pre Windows 10 a Xbox One

Hudobná streamovacia služba SoundCloud, ktorá združuje populárnu hudbu, audioknihy, ale aj takzvané podcasty si pre používateľov pripravila malé prekvapenie. Pre počítače so systémom Windows 10 a hernú konzolu Xbox One vydala svoju oficiálnu aplikáciu.

Služba pôvodne vznikla s cieľom predstavovať jednoduchý spôsob, ako hudobníci  môžu digitálnym spôsobom zdieľať svoje hudobné diela. Okolo roku 2014 ale prešla na tradičnejší model a zaviedla aj ponuku predplatného. Napriek tomu naďalej bezplatne ponúka viac ako 120 miliónov hudobných súborov. Ako informoval Microsoft, nová aplikácia SoundCloud podporuje používanie bezplatných aj platených účtov.

Na konzole Xbox One je aplikáciu dokonca možné využívať na prehrávanie hudby na pozadí počas toho, ako sa používateľ venuje hraniu hier. Microsoft navyše v súvislosti s konzolou Xbox One vypichol aj niekoľko ďalší možností. Ide hlavne o možnosť hlasového ovládania s využitím digitálnej asistentky Cortana a možnosť vytvárať playlisty.

Súvisiacie články

Aplikácia SoundCloud pre Xbox One  je dostupná bezplatne cez Windows Store.

Náš tip
Aplikácie pre počúvanie hudby na pozadí počas hrania na Xbox One | Xbox

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.